Torna el cicle 'Enraonar' centrat en la degradació democràtica i la crisi del sistema liberal

Aquest dijous tindrà lloc a la Casa Aymat la presentació d'un cicle que s'allargarà del 20 de gener al 22 de febrer

Imatge d'una de les conferències del cicle 'Enraonar' de tardor / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 8/gen/20 per Martí González

La degradació democràtica i la crisi del sistema liberal protagonitzen el segon cicle d''Enraonar', el programa de pensament, reflexió i interacció social que inclou conferències, tallers de lectures i un curs d'hivern de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). La presentació de la programació de les activitats, que tindran lloc entre el 20 de gener i el 22 de febrer, serà aquest dijous a les set de la tarda a la Casa Aymat i hi assistiran la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i les coordinadores del nou cicle, les periodistes santcugatenques d'àmbit internacional Carme Colomina i Cèlia Cernadas.

POTS CONSULTAR AQUÍ TOT EL PROGRAMA

'Enraonar' és un programa de pensament, reflexió i interacció social liderat per l'Ajuntament amb la col·laboració d'institucions com el CIDOB, Barcelona Centre for International Affairs, Unipau, Universitat Internacional de la Pau i l'Ateneu Santcugatenc. Després d'un cicle de tardor centrat en el feminisme, en aquesta ocasió tractarà els 'murs, mentides i populismes', tal com diu el títol, en la democràcia i el sistema liberal. Sis conferències de 90 minuts de durada que es complementen amb tallers de lectures i el curs d'hivern de la Unipau, sobre la pau i el pensament decolonial, que tindrà lloc a la Casa de Cultura el 21 i 22 de febrer.

Totes les activitats són gratuïtes i per qüestions d'aforament caldria inscripció al correu casaaymat@santcugat.cat. Després de l'edició d'hivern, el cicle 'Enraonar' tornarà també a la primavera del 2020 amb el títol 'Ètica, drets i deures' i amb la coordinació de Victòria Camps.