Els Mossos escorcollen una casa de Sant Cugat en una operació contra el narcotràfic

L'operatiu, en col·laboració amb l'Europol, ha tingut lloc a diverses ciutats de Catalunya i Menorca i ha acabat amb 11 detinguts

L'operació ha tingut lloc a 13 municipis de Catalunya i Menorca / Foto: Twitter Mossos

Societat

Publicat el 4/feb/20 per Redacció

Els Mossos han efectuat aquest dimarts una operació contra el tràfic de drogues que s'ha traduït en 13 escorcolls a ciutats de Menorca i Catalunya, entre elles a Sant Cugat, on s'ha fet una entrada a una casa. Segons informa agència EFE i ha confirmat el cos policial a Cugat Mèdia, s'han detingut 11 persones que, presumptament, estarien involucrades en una xarxa dedicada al tràfic de cocaïna. Una de les detencions ha estat fruit dels escorcolls a La Palma, Castelldefels i Sant Cugat, tot i que els Mossos no han concretat on s'ha produït. L'operatiu ha estat una acció de la policia catalana amb l'Europol i no es descarten més detencions, ja que la investigació segueix oberta.

La resta de detinguts han estat a Barcelona, Maó, Valls, Salou, la Pobla de Mafumet i la Seu d'Urgell. En el cas de la ciutat menorquina, l'acció l'ha efectuat la Policia Nacional a petició dels Mossos.

L'operatiu, que ha començat a primera hora del matí, ha anat a càrrec de la divisió d'investigació criminal dels Mossos amb la col·laboració de l'Europol i dirigida pel jutjat número 1 de Sant Boi.