Cugat Mèdia es compromet amb la investigació del càncer infantil

El mitjà públic de Sant Cugat ha participat a la 3a Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil

Els treballadors de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 20/feb/20 per Redacció

Les treballadores i treballadors de Cugat Mèdia han mostrat aquest dijous el seu compromís amb la investigació del càncer infantil amb un esmorzar solidari. El mitjà públic de Sant Cugat ha participat a la 3a Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil. Els empleats han compartit xocolata i coca en una jornada que ha servit per recaptar fons i que està organitzada per 14 associacions, entre elles la santcugatenca Anita.

La idea, amb el lema 'Taca't pel càncer infantil', va néixer amb l'objectiu no només de recaptar fons per a la investigació, sinó també de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania que l'única via per combatre la malaltia és la recerca d'una cura, ja que es tracta d'una situació que no es pot preveure.

L'Escola Bressol Valldoreix, l'escola Ferran i Clua, la mateixa associació Anita, el col·legi Creanova, el Pureza de María, l'escola Olivera, el Thau i l'AC Sant Cugat són altres espais que s'han sumat a la iniciativa.

Ver esta publicación en Instagram

Cugat Mèdia s'ha sumat a la 3a Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil. Els companys i companyes del mitjà públic multimèdia de #SantCugat ens hem tacat per posar el nostre granet de sorra a aquesta causa. #xocolatadasolidaria

Una publicación compartida de Cugat Mèdia (@cugatmedia) el