Alumnes de l'institut Angeleta Ferrer engeguen una campanya de recollida d'aliments

La iniciativa començarà el 4 de març i s'allargarà fins al dia 17, coincidint amb la jornada de portes obertes al centre

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 2/mar/20 per Pau Vázquez

Alumnes de 3r d'ESO de l'institut Angeleta Ferrer i Sensat han engegat una campanya de recollida d'aliments en col·laboració amb el Banc d'Aliments per a les persones amb pocs recursos. La campanya donarà el tret de sortida el 4 de març i s'allargarà fins al 17 de març, coincidint amb la jornada de portes obertes al centre educatiu. Per facilitar la participació dels membres de la comunitat educativa de l'institut, els organitzadors de la iniciativa instal·laran una parada per comprar i donar aliments, on també es podrà col·laborar amb aportacions econòmiques. Els aliments que es poden donar han de ser de llarga caducitat i que no siguin frescos.

Els alumnes han dividit la campanya en dues parts. La primera està enfocada a conscienciar contra el malbaratament i es traduirà en una escenificació per sensibilitzar la gent sobre aquesta problemàtica. L'altre grup d'alumnes se centrarà en les qüestions relatives al recapte d'aliments. Per fer difusió de la iniciativa, els impulsors també han creat un compte d'Instagram, @recapte_aliments_angeleta.