Les discoteques de Sant Cugat, entre el tancament i les restriccions

Lemon Sant Cugat és l'únic espai obligat a tancar

Entrada a la discoteca Lemon Sant Cugat / Foto: Google Maps

Societat

Publicat el 12/mar/20 per Clara Bardají

Les discoteques Bocca i Teatre de Sant Cugat mantindran les sessions habituals aquest cap de setmana però amb restriccions d'aforament com a mesura preventiva davant el coronavirus. Els espais santcugatencs s'adhereixen a les mesures aprovades pel departament de Salut de la Generalitat i desenvoluparan les celebracions ocupant només un terç de l'aforament màxim autoritzat garantint, així, un espai de separació adequat entre els assistents. El Moon i el Sant Cugat 52, però, han decidit finalment tancar aquest cap de setmana per responsabilitat. Pel que fa a la discoteca Lemon Sant Cugat, en tenir capacitat per a més de 1.000 persones, estan obligats a tancar.

Els espais Bocca Sant Cugat i Teatre Sant Cugat han donat a conèixer aquestes mesures a través d'un comunicat emès a través dels seus perfils d'Instagram. Pel que fa a Bocca, podrà accedir al local les persones apuntades a una llista i, en la segona, només se'ls permetrà l'entrada a aquells que tinguin una reserva prèvia a una sala VIP.

En el cas del Cafè Belgrado s'han suspès tots els concerts del cap de setmana. Tot i així, l'espai obrirà portes seguint les indicacions del govern.

La discoteca Moon Sant Cugat, finalment tancarà portes aquest cap de setmana 'per iniciativa propia i responsabilitat social'. Tampoc tindrà activitat el Sant Cugat 52.

Les mesures preventives anunciades per Salut prohibeixen el desenvolupament d'activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquen concentració superior a 1.000 persones. Aquesta acció afecta únicament a la discoteca Lemon Sant Cugat que, a través d'un comunicat, ha informat als seus clients de l'ajornament del concert de l'artista Rvfv i del tancament de l'espai aquest divendres.

View this post on Instagram

Comunicat Oficial

A post shared by BOCCA SANT CUGAT (@boccasantcugat) on



View this post on Instagram

COMUNICAT IMPORTANT A causa de la prohibició del govern a celebrar esdeveniments de més de 1.000 persones en recintes oberts i tancats, ens veiem en l'obligació de posposar el concert de Rvfv. De la mateixa manera, tampoc obrirem aquest Divendres. Les entrades ja venudes del concert serviran per la nova data del concert, que es comunicarà una vegada aixequin la prohibició anteriorment esmentada. Esperem tornar a la normalitat tan aviat com es pugui i us recomanem que feu cas a totes les recomanacions de les autoritats per tal que així sigui. Gràcies i sentim les molèsties.????????

A post shared by Lemon Sant Cugat (@lemonaircarpas) on