Intermon Oxfam també esmobilitza per ajudar lapoblació asiàtica afectada pel sisme marí

Societat

Publicat el 29/des/04 per Mar Castro

L'ONG Intermon Oxfam, amb una delegació a Sant Cugat, s'ha posat en marxa per atendre a totes aquelles persones que necessiten ajuda a les zones afectades per el sisme marí que han patit diversos països de l'Àsia. De moment, l'ONG farà una primer enviament de material de ajuda a Sri Lanka, que és un dels països més afectats per aquest desastre natural.

La Campanya que ha posat en marxa l'ONG Intermon Oxfam es basa principalment en la recollida de diners, i per això han posat a disposició dels ciutadans contes a diferents bancs de l'estat, per tal que la gent que ho vulgui pugui fer les seves aportacions.

La responsable de la delegació local, Maria Creu Moya, explica que Intermon Oxfam treballa sobretot per fer arribar aigua potable als necessitats. L'escoltem.

Mari Creu Moya

Amb una situació d'emergència com aquesta la campanya ées recollir diners. Aquesta gent el que necessita són mitjans per poder anar fent.


En aquest sentit Intermon Oxfam està treballant per tal d'instal·lar seixanta dipòsits d'aigua, així com per enviar 25.000 paquets de menjar, i 10.000 paquets de productes de neteja, entre d'altres coses. Ho explica Maria Creu Moya.

Mari Creu Moya

Instal·lar 60 dipòsits d'aigua de mil litres, 25.000 packs de menjar, 10.000 packs de productes de neteja, així com repartir tendes de campanya per 10.000 persones. Això és només el primer donatiu que fem des de Intermon Oxfam.


Des de l'ONG fan una crida a totes aquelles persones de Sant Cugat i d'arreu del món perquè ajudin tan com puguin a totes les persones afectades. Encara que la primera ajuda de l'ONG va destinada a Sri Lanka, des d'Intermon Oxfam ja han anunciat que s'intentarà arribar a tots aquells països que estan patint les conseqüències del desastre.