72 multes de la Policia Local per saltar-se el confinament els dies de Setmana Santa

Un dron ha continuat avisant la població de la necessitat de quedar-se a casa

Imatge del dron que sobrevola Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 14/abr/20 per Anna Gonzalez

Les nombre de multes interposades per la Policia Local continua creixent, especialment durant els dies de Setmana Santa. De divendres a dilluns, el cos local ha registrat 72 multes per saltar-se el confinament i ja superen gairebé les 350 sancions des de l'inici de l'estat d'alarma.

Per recordar la ciutadania que està obligada a quedar-se a casa, l'Ajuntament manté sobrevolant el dron. L'aparell incorpora un missatge que recorda a la població l'estat de confinament, especialment a les zones verdes del municipi. Durant aquests dies de Setmana Santa, el dron ha sobrevolat la zona de Can Borrell.

De fet, fins al 8 d'abril, el Parc Natural de Collserola ha registrat més de 3.500 persones que s'han saltat el confinament i han passejat pel camí de Can Borell. Accedir al Parc Natural de Collserola està prohibit des de l'inici de l'estat de l'alarma.


DECLARACIONS

Mireia Ingla

Abans d'aquesta roda de premsa, el regidor de Seguretat m'ha comentat que s'han posat 72 denúncies en aquests dies a persones que havien infringit la instrucció de confinament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio