Les farmācies de Sant Cugat repartiran mascaretes a partir d'aquest dilluns

Cada farmācia ha rebut 450 mascaretes per ser repartides en el marc de la campanya sanitāria

Les farmācies de Sant Cugat repartiran mascaretes aquest dilluns / Font: Cugat Mčdia

Societat

Publicat el 18/abr/20 per Joan Garcia

Les farmācies de Sant Cugat repartiran 450 mascaretes per establiment a partir d'aquest dilluns segons ha confirmat el Consell de Colˇlegis Farmacčutics de Catalunya per frenar el contagi del coronavirus. La primera unitat serā gratuīta, la segona tindrā un preu de 0,76 euros i s'hauran de recollir a través del sistema de recepta electrōnica de CatSalut. El Consell de Colˇlegis Farmacčutics de Catalunya demana a la ciutadania que només vagi a recollir la mascareta qui la necessiti de manera immediata per la seva vulnerabilitat o activitat laboral.

La campanya 'Mascareta Salut', un projecte liderat pel Consell de Colˇlegis Farmacčutics de Catalunya (CCFC), conjuntament amb altres agents de la cadena del medicament: Hartmann, Fedefarma, Alliance Healthcare, Cofares i Hefame, i un grup de treball de la Cambra de Comerį de Barcelona i amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat repartirā 14 milions de mascaretes a tot Catalunya.

Aquesta setmana es distribuirā 1,5 milions de mascaretes a la xarxa de 3.227 farmācies que integren el Consell de Colˇlegis Farmacčutics de Catalunya.