La Piazzeta i La Bottega porten un tiramisú gegant als sanitaris de l'Hospital General de Catalunya

De 12 quilograms de pes, el tiramisú ha estat elaborat per Salvatore Fauzia, propietari de La Piazzeta

Sanitaris de l'hospital amb el tiramisú / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 25/abr/20 per Pau Vázquez

Els propietaris del restaurant La Piazzeta i la boutique de menjar italià La Bottega, Salvatore Fauzia i Mònica Mateu, han volgut reconèixer la tasca dels sanitaris de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) amb un tiramisú de 12 quilograms de pes. Elaborat per Salvatore Fauzia amb la tradicional recepta d'ous, cafè aràbic 100%, sucre, cacau, melindros i mascarpone, ha comptat amb la col·laboració de Nicoletta Negrini, ambaixadora dels productes d'alimentació italians a Catalunya. Amb aquest típic postre italià, els propietaris del restaurant i la boutique han volgut aixecar l'ànim de tots els professionals de la salut de l'hospital, ja que, en italià, tiramisú significa 'aixeca'm l'ànim'.

El tiramisú que han rebut els sanitaris de l'hospital / Foto: Cedida

El tiramisú que han rebut els sanitaris de l'hospital / Foto: Cedida