L'Oficina Municipal d'Escolarització amplia el servei de cara a les preinscripcions

Les preinscripcions escolars comencen aquest dimecres de manera telemŕtica

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 11/mai/20 per Anna González

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ha reforçat el servei de cara a les preinscripcions escolars per a segon cicle d'infantil, primŕria i ESO, que comencen aquest dimecres i que es faran principalment de manera telemŕtica com a conseqüčncia de la crisi del coronavirus. Des d'aquest dilluns, l'OME atén de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per telčfon, a més de telemŕticament a través del correu. A més, també s'atendrŕ presencialment amb cita prčvia les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció de manera telemŕtica.

Horaris de l'OME
- De dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda al telčfon 93 565 70 00.
- Atenció telemŕtica al correu ome@santcugat.cat
- Atenció presencial amb cita prčvia. Es pot sol·licitar a partir d'aquest dimecres trucant al 010 (telčfon fix) o al 900 104 941 (des de mňbil o fora del municipi). L'atenció serŕ a partir del 19 de maig, quan comencen les preinscripcions presencials.

Calendari de les preinscripcions
Les preinscripcions escolars per al curs 2020-2021 d'infantil, primŕria i ESO serŕ del 13 al 22 de maig. Segons ha informat la conselleria d'Educació, tots els trŕmits es podran fer en línia per evitar desplaçaments als centres, tot i que es podrŕ fer de forma presencial només amb cita prčvia, entre el 19 i el 22.

Escoles bressol
El període de preinscripció per a les escoles bressol municipals serŕ entre el 18 i 29 de maig. Per formalitzar-la, cal enviar un correu electrňnic amb un conjunt de documentació a l’escola bressol demanada en primera opció. Els trŕmits es poden consultar al web de l'Ajuntament.


L’Oficina Municipal d'Escolarització (OME) atendrŕ de forma presencial (excepcionalment i només en els casos ja esmentats) del 25 al 29 de maig.