Els Gausacs fan pinya per recollir aliments

La colla no podrà fer castells per Festa Major i vol substituir-los per quilos de menjar per a les persones necessitades


  • Comparteix:

Els Gausacs no podran actuar a plaça, però segueixen actius / Foto: Localpres

Els Gausacs no podran actuar a plaça, però segueixen actius / Foto: Localpres

Els Castellers de Sant Cugat no podran fer castells aquesta Festa Major, però sí que recolliran aliments. Els camises verdes arrenquen aquest dilluns una campanya per recaptar el màxim de menjar possible per a la Fundació Banc dels Aliments fins el dia que tocaria la Diada de la festa grossa de la ciutat, el diumenge 28 de juny. Tot plegat al voltant d'una metàfora, on cada quilo de menjar recaptat representa un casteller a la plaça i, com més se n'aconsegueixin, més gran serà la construcció.

Es tracta d'una campanya, com ha explicat el president de la colla, Enric Aguadé, dirigida tant a membres dels Gausacs com a la població en general en un moment 'especialment difícil' per al Banc dels Aliments i la societat en general. Degut a les dificultats per les restriccions derivades del coronavirus, el format de la recollida és similar al d'un supermercat en línia. Els participants han de seleccionar els productes i la quantitat i fer el pagament com si fessin la compra a casa seva, però aquests aliments aniran directament als magatzems del banc.

Les donacions es poden fer a través en aquest enllaç.


Enric Aguadé

És com una compra online, però s'ho queden ells. No és anar a donar diners, sinó que tu compres i dones els aliments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.