Apareixen deixalles i residus abocats a Torre Negra

Des de l'Associació de Propietaris de Torre Negra lamenten l'incivisme

Imatge de deixalles al sector de la Torre Negra / Foto: Associació Propietaris de Torre Negra

Societat

Publicat el 22/jul/20 per Anna González

Diversos residus i deixalles han aparegut abocats a uns terrenys de l'espai de Torre Negra. Tot i que es tracta d'un fet puntual, des de l'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris de Torre Negra lamenten l'incivisme i 'la poca educació', i recorden que es tracta d'uns terrenys privats, com ha destacat a Cugat Mèdia el president de l'entitat. Entre les restes trobades per l'associació, hi ha carretons de supermercat, fustes i roba, com han publicat a les seves xarxes socials.

Ver esta publicación en Instagram

??? #FotoDenuncia A un dels corriols que trobem als paratges de #TorreNegra, molt proper a l’entrada que hi ha a la rotonda del Rotary Club, hem trobat un abocador on algu´ ha deixat carretons de supermercat, palets, runa, roba, deixalles variades... ????????? ??? Demanem, si us plau, civisme per part de qui ha deixat tot aixo` alli´ i que les escombraries siguin recollides. E´s una pena veure una a`rea d'aquestes caracteri´stiques en aquest estat. ????????? ????????? ????????? #deixalles #prouresidus #stopresidus #stopbasura #respectemlanatura #catalunyaneta #canviemlactitud #terraneta #fotodenuncia #petjadaverda #santcugat #ajsantcugat @totsantcugat @cugatmedia @naciodigital

Una publicación compartida de TORRE NEGRA associació (@associacio_torre_negra) el




DECLARACIONS

Pere Feliu

Sigui públic o no hauria de ser el mateix, allò no és un abocador. Ens ha sorprès la poca educació de les persones que ho han fet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio