El Gran Recapte d'Aliments se celebrarà enguany virtualment

Del 16 al 21 de novembre, 11 supermercats de Sant Cugat acolliran la campanya del Banc d'Aliments

Un moment de la recollida de l'any passat / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Societat

Publicat el 27/oct/20 per César Martínez / Arnau Martínez

La 12a edició del Gran Recapte d'Aliments es durà a terme en línia, mitjançant donacions, enlloc de la recollida física d'aliments, a causa del coronavirus. La campanya es farà durant la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats, on el mateix personal serà qui animi la ciutadania a fer aportacions en el moment de pagar a caixa.

La iniciativa solidària anual ha decidit digitalitzar-se per minimitzar el risc de contagi. A part de l'opció de donar a l'hora de pagar a caixa, també es podrà contribuir a través de la web dels Bancs dels Aliments i per Bizum, amb el CODI 33596.

Un cop finalitzada la campanya s'adquiriran i distribuiran, amb la totalitat de les donacions aconseguides, aliments bàsics com llet, oli, llegums o conserves.

L'organització subratlla la importància de l'edició d'enguany del Gran Recapte a causa de la crisi de la Covid-19. La demanda d'aliments per part de les entitats socials ha crescut i, per això, el Banc d'Aliments fa una crida a la solidaritat ciutadana.

Aquesta és la llista d'establiments que acolliran el Gran Recapte a Sant Cugat: Lidl, Mercadona, Bon Preu, Consum, Condis i Caprabo.