Dos detinguts per robar en un domicili després d'una persecució per diverses teulades de Sant Cugat

Els presumptes autors del robatori amb força a un domicili van ser enxampats per les càmeres de seguretat i atrapats per la Policia Local


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local / Foto: Localpres

La Policia Local de Sant Cugat ha detingut dues persones per un robatori a un domicili. Els detinguts van ser sorpresos sobre l'habitatge i interceptats després d'una fugida per diverses terrasses i teulades. Els dos detinguts han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un robatori amb força a un domicili.

Els fets van succeir dijous passat, quan la propietària de l'immoble va alertar la Policia Local que li havia saltat l'alarma de casa seva, i havia vist per les càmeres de seguretat la presència de dues persones a l'interior de l'habitatge.

Diverses dotacions de la Policia Local es van desplaçar fins al domicili, on van localitzar els presumptes autors sobre la teulada de l'habitatge. En veure els agents, els presumptes lladres van fugir fins que van ser interceptats i detinguts pels agents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.