Els Tres Tombs apleguen centenars de santcugatencs en la seva tradicional cercavila

El bon temps ha ajudat a que l'assistència de públic a la rua fos molt bona

Societat

Publicat el 23/gen/05 per Víctor Llopart

Centenars de santcugatencs han sortit al carrer aquest diumenge per participar en la tradicional cercavila dels Tres Tombs. Carros i genets han rebut un any més la benedicció al monestir i han passejat fins a l'Ajuntament en una desfilada que enguany han encapçalat els bandarers de l'Hípica Sant Cugat.

L'acompanyament del recorregut ha anat a càrrec dels llancers de la Guàrdia Urbana de Barcelona, la banda de percussió i trompetes de l'Agrupació Cultural i musical de Les Planes, i la banda de tambors i cornetes de la Verge de Gràcia. Per Josep Masó, president de la comissió organitzadora de la festivitat de Sant Antoni Abat, la jornada ha estat tot un èxit, en part gràcies al bon temps que ha propiciat que fossin molts els santcugatencs que s'acostessin a veure la rua.

Josep Maso

La festa ha anat bé perquè no ha passat res hi ha hagut molta gent

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com ja és tradicional, Tots aquells que han participat a la cercavila s'han emportat un petit recordatori entregat per l'alcalde, Lluís Recoder. El mateix Recoder ha volgut destacar el fet que amb festes com els Tres Tombs es recuperi la nostra tradició.

Lluís Recoder

La gent ha sortit al carrer i així hem mantingut un tradició que ens entronca d'una forma directa amb el passat rural

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb un concert de l'orquestra 'Cristian i Domènech' s'ha posat punt i final a la festivitat de Sant Antoni Abat d'enguany. Al llarg de la festa s'han entregat els diferents premis que reconeixen aquells carros i genets millor engalanats.