Com viuen els santcugatencs la segona setmana de restriccions?

Cugat Mèdia surt al carrer per copsar l'opinió de la ciutadania sobre les restriccions a la ciutat

Societat

Publicat el 17/gen/21 per César Martínez / Arnau Martínez

Sant Cugat afronta la segona setmana de les últimes restriccions per frenar els contagis de la Covid-19. Cugat Mèdia ha sortit al carrer per copsar l'opinió de la ciutadania i veure quin és el moviment existent pels carrers de la ciutat. Alguns santcugatencs expliquen que calen mesures 'més restrictives' i d'altres asseguren que aquesta normativa estigui 'improvisada'.

Els santcugatencs intenten fer una vida el més normal possible. Això sí, sempre amb precaució i amb consciència de l'actual situació sanitària. Dos santcugatencs han explicat com estan vivint aquestes restriccions.

En Francesc creu que haurien d'haver-hi "mesures més estrictes, perquè sembla que les restriccions se'n vagin improvisant". La santcugatenca Beatriu explica que "està afectada, sobretot pel patiment dels seus fills i familiars".

Els comerços estan tancats els caps de setmana i els bars i restaurants ofereixen dinars entre la una del migdia i dos quarts de quatre. El servei a domicili de menjar per endur continua als vespres fins a les onze.






DECLARACIONS

Francesc

Haurien de ser mesures més estrictes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Beatriu

És un patiment pels meus fills, per la meva família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio