Serveiscat guanya el primer premi del concurs d'aparadors de Carnaval

La temàtica del concurs d'aquest any ha estat el Ball de gitanes, dansa tradicional del Carnaval

Imatge del comerç guanyador del concurs d'aparadors de Carnaval / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 10/feb/21 per Mireia Frias

Serveiscat, el centre de dietètic Gert i el colmado Quílez són els establiments que se situen al pòdium del segon Concurs d'aparadors de Carnaval, que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat juntament amb el 'TOT Sant Cugat' i la Comissió de Carnaval i el Gall de Sant Cugat. L'objectiu d'enguany pretenia implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat durant aquestes dates festives i la temàtica ha estat el Ball de Gitanes, la dansa tradicional del Carnaval.

Serveiscat, ha obtingut el primer premi, un anunci de mitja pàgina al 'TOT Sant Cugat' i un distintiu de reconeixement "per la seva originalitat i qualitat artística". La propietària i administrativa del comerç, Anna Rigoll, ha mostrat la seva alegria a l'haver obtingut el primer premi: "Intentem participar en tots els concursos i iniciatives culturals que hi hagi al poble i també ho fem perquè acabem d'obrir l'empresa i així li podem donar visibilitat". A més, també ha explicat que han volgut relacionar la temàtica d'aquest any amb el seu negoci d'instal·lacions basades en la proximitat, el medi ambient i la responsabilitat social. "Hem volgut fer com si la gitana sortís de la terra: li hem posat de títol 'Arrelades', per les dues simbologies: arrelades a la terra i arrelats al medi", ha explicat Rigoll.

La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha estat una de les encarregades de lliurar els guardons.


DECLARACIONS

Anna Rigoll

Volíem que fos quelcom arrelat a la terra i amb uns temes naturals. Hem volgut fer com si la gitana sortís de la terra. De fet, li hem posat un títol i tot, que és 'Arrelades', per les dues simbologies: arrelades a la terra i arrelats al medi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio