Cauen els grups confinats de les escoles de Sant Cugat fins a xifres insòlites

Sant Cugat tanca la setmana amb només dos grups confinats i 51 persones afectades per la Covid-19, entre alumnat i professorat

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Societat

Publicat el 28/mai/21 per Martí González

La incidència de la Covid-19 cau sota mínims als centres educatius de Sant Cugat, que tanca la setmana amb només dos grups confinats. Són un 67% menys que la setmana passada i representa el 3% dels centres de la ciutat. En total hi ha 51 persones confinades, entre alumnat i professorat, de vuit escoles i instituts diferents, el que representa un 65% menys que fa set dies.

Dels dos grups confinats actualment a Sant Cugat, un és a l'escola Joan Maragall, amb 17 persones a casa, i l'altre a l'institut Leonardo da Vinci, amb 21 persones afectades. A més, tenen alguna persona confinada l'Avenç (1), el Centre de Formació per a Adults (CFA) de la Casa de Cultura (3), l'Escola Oficial d'Idiomes (1), el CAR (2), la Llar d'Infants Pipo (4) i l'escola Santa Isabel (2).

Al Vallès Occidental hi ha 36 centres amb grups confinats, el que suposa una afectació del 6% dels centres de la comarca i una reducció del 32% respecte fa una setmana. A Catalunya les dades també es disminueixen. La xifra de grups confinats al país és de 461, amb 11.290 persones de l'àmbit educatiu a casa, i hi ha 345 centres afectats, un 6,76% del total.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]