Els Mercats de Pagčs arriben als barris

Aquest dissabte 18 de setembre s'estrena el Mercat de Pagčs de Volpelleres i fins a final d'any també se'n faran a les Planes, Mira-sol i Centre Est

L'horari del mercat de Volpelleres serŕ de 9 h a 14 h / Foto: Cugat Mčdia

Societat

Publicat el 15/set/21 per Martí González

El Mercat de Pagčs s'estrena a Volpelleres aquest dissabte 18 de setembre de 9 h a 14 h al mercat municipal. La iniciativa, de fet, s'estendrŕ a altres barris de la ciutat els propers mesos, per l'aposta per una transició alimentŕria cap a un consum de productes de temporada, ecolňgics i de proximitat. Es tracta d'una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 20-21 i, es farŕ efectiva, en col·laboració amb l'Ateneu i la Xarxa de Consum Solidari, aquest mateix any a les Planes, Mira-sol i el Centre-Est, a més de Volpelleres.

El mercat estŕ emmarcat dins del projecte Ecoateneu, del qual també forma part el Mercat de Pagčs de Sant Cugat que se celebra cada segon i últim dissabte de mes a la Rambla del Celler. D'aquesta manera, els quatre nous mercats s'estrenaran:

  • Centre-Oest: Els dissabtes 18 de setembre, 2 d'octubre, 6 de novembre i 18 de desembre, de 9 h a 14 h al Mercat de Volpelleres.
  • Les Planes: Els dissabtes 16 d'octubre, 20 de novembre i 11 de desembre, de 9 h a 14 h a l'Espai Pere Grau.
  • Mira-sol: Del dissabte 16 d'octubre al 18 de desembre, davant del Casal de Mira-sol.
  • Centre-Est: pendent de concretar.


  • Tots aquests mercats són projectes de despesa ordinŕria dels Pressupostos Participatius i compten amb un mŕxim de 5.000 euros cadascun a executar durant aquest 2021. La voluntat de l'Ajuntament i de les entitats organitzadores perň, és que si tenen demanda, puguin tenir continuďtat més enllŕ dels Pressupostos Participatius.