Detingut un menor santcugatenc acusat de robatoris en vehicles i actes vandàlics

Societat

Publicat el 16/abr/07 per Nacho Vazquez

La Policia Local ha detingut un menor santcugatenc com a presumpte autor de robatoris amb força en diferents vehicles estacionats al carrer Josep Anselm Clavé. El detingut, de 16 anys, no ha oposat resistència a la detenció i ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

La Policia Local ha detingut la matinada d'aquest dilluns, pels volts de les sis, un jove de 16 anys com a sospitós de diferents robatoris amb força en set vehicles estacionats al carrer Josep Anselm Clavé. El menor ha estat detingut després de l'avís d'un dels propietaris dels vehicles assaltats.

A la mateixa hora s'han produït actes vandàlics en comerços de la zona propera on s'ha efectuat la detenció del menor. Tot i que els Mossos d'Esquadra no han pogut relacionar els fets, el detingut és el principal sospitós.

Escoltem el sots-inspector de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat, Òscar Bartolomé, explicant els fets.

Òscar Bartolomé

La policia local ha detingut a un menor sospitós de robatoris en vehícles. A la mateixa zona hi ha tres locals que han patit danys però no ho podem relacionar directament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els comerciants afectats, per la seva banda, han donat una versió diferent a la dels responsables policials i han relacionat directament les destrosses als seus locals amb els robatoris als vehicles.

Joelle Hernández, comerciant afectada del carrer Xerric, ha explicat d'aquesta manera els fets.

Joelle Hernández

S'ho han passat bomba aquesta nit. A part de la meva botiga s'han anat carregant vidres de botigues i cotxes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El detingut ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Els Mossos mantenen oberta la investigació a la recerca d'altres possibles implicats.