79 parelles recullen els premis de la Marxa Infantil

També s'han repartit els guardons per a les escoles i pel concurs de dibuixos


  • Comparteix:

Els primers classificats de la Marxa Infantil han recollit aquest dissabte al matí els seus premis. Ha estat a la plaça Pep Ventura, i ho han fet de la mà de la tinent d’alcaldia de Drets Socials i Infància, Núria Gibert; del regidor d'Esports, Francesc Carol, i del president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli. Les primeres de pujar a l'escenari a recollir el premi han estat Ana Alonso i Blanca Aniceto, que han rebut el premi especial del Rotary Club. Les han seguit els primers classificats: Roger Pacheco i Laia Campos. El premi del segon lloc ha estat per Jan Saltiveri i Quim Castellà, i el del tercer, per Teo Grau i Biel Molinos.

Després s'han repartit els trofeus especials de la mà de Televisió de Sant Cugat (a Gaia Colombatti i Isabella Tanushi), del Tot Sant Cugat (a Roger Cisteró i Immanol Cosio) i de Sprint Idiomes (a Núria Casas i Laia Pascual).

També hi ha hagut premis per a les escoles: el Pins del Vallès ha estat el centre amb menys penalització dels primers 10 classificats i amb la classe amb més participants (5è A), i el Joan Maragall s'ha endut el premi per ser l'escola amb més participants.

Els guanyadors del concurs de dibuixos han estat Sara Martínez del Pins, pel cartell, i Maties Passola de La Farga, per la samarreta.

Finalment s'han repartit els trofeus de les 75 primeres parelles classificades. Pol Figueras i Aleix Fruitós han estat els quarts; Marina Gratacós i Martina Tosca, les cinquenes; Jimena Chasco i Eva Fondevila, les sisenes; Martí Puntí i Pau Flores, els setens; Lukas Macina i Cesc Delgado, els vuitens; Biel Pagès i Diego Ruiz, els novens, i Jordi Capilla i Isidre Gil, els desens.

Bendinelli ha explicat que en aquesta última Marxa Infantil, els infants van anar més de pressa del que es va calcular, i que hi va haver poca diferència de temps a l'arribada: "Enguany hi havia molta pista, i la gran majoria anaven més de pressa del que habitualment feien pel corriol. Encara que nosaltres havíem calculat un temps per la pista de 3,9 per hora, anaven més de pressa. A més, hi va haver poca diferència entre el primer i el número 75".

CLASSIFICACIÓ PER PARELLES


CLASSIFICACIÓ PER ESCOLES







Silvano Bendinelli

Enguany hi havia molta pista, i la gran majoria anaven més de pressa del que habitualment feien pel corriol. Encara que nosaltres havíem calculat un temps per la pista de 3,9 per hora, anaven més de pressa. Hi ha hagut poca diferència entre el primer i el número 75



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.