El Síndic de Greuges executa 27 actuacions durant aquest novembre

Algunes de les queixes presentades aquest mes han sigut l'endarreriment de llicències d’obres, el tribut de CO2 i el mal estat d'alguns carrers

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Ramon Palacio, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 5/des/21 per Joan Tomàs

El Síndic de Greuges de Sant Cugat ha executat 27 actuacions durant aquest últim mes. D'aquestes, 17 han estat queixes, nou assessoraments i una és actuació d'ofici. Les queixes d'aquest novembre han estat la manca de manteniment d'accessos a escoles i mal estat i brutícia en alguns barris i carrers, manca de llum al carrer, impossibilitat d'accedir a un centre esportiu una persona amb mobilitat reduïda, sol·licitud de projecte de vida independent de persones amb diversitat funcional, manca d'informació dels Equips d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (EAIA) respecte a una menor, desacord amb una sanció de FGC, endarreriment de llicències d'obres i el desacord amb el tribut de CO2.

De les 17 queixes presentades, només nou han estat tramitades. De les vuit restants, quatre han estat estudiades i desestimades, tres han estat traslladades al Síndic de Greuges de Catalunya i una ha estat traslladada al 'Defensor del Pueblo'. Pel que fa als assessoraments, quatre s'han derivat a l'oficina municipal d'informació al consumidor (OMIC), un fa referència a altres serveis municipals i quatre són assessoraments derivats fora de l'àmbit de l'administració.

Igualment, aquest mes també s'ha traslladat l'oficina del Síndic de Greuges de Sant Cugat als diferents districtes: Mira-sol, Valldoreix, les Planes i la Floresta.