La Guitza reivindica un millor ús dels carrers i espais públics del municipi

Societat

Publicat el 27/feb/05 per Ainhoa Sorrosal

La Guitza ha celebrat el seu segon aniversari amb una calçotada popular i el concert de Josep Maria Cantimplora i l'Orquestra Cloratita, a la Plaça Pep Ventura de Sant Cugat. Els organitzadors reivindiquen amb aquesta jornada festiva al carrer un millor ús de les plaçes i espais públics del municipi.

L'entitat La Guitza ha convidat aquest diumenge a tots els sancugatencs a participar en una calçotada popular per celebrar el segon aniversari de l'agrupació. La plaça Pep Ventura ha agrupat a més d'un centenar de persones que, per set euros, han degustat una bona selecció de calçots. A banda de passar una bona estona, La Guitza també vol explicitar la necessitat de tornar a fer vida al carrer. Pràctica que, segons aquesta entitat, no està prou fomentada per l'Ajuntament. Guim Pros, membre de l'organització, ho explica.

Guim Pros

La manera de La Guitza de participar en la política del poble és fer política des de l'associacionisme, és a dir, participar en totes les mogudes de Sant Cugat a nivell d'associacions. Intentem veure que Sant Cugat no es pot muntar de la manera en què s'està muntant. Entre altres coses, això és el que volem reivindicar en actes com aquest de la calçotada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada ha començat a la una del migdia i els temes de Josep Maria Cantimplora i l'Orquestra Cloratita han amenitzat tota la vetllada.