Els autònoms i pimes de Sant Cugat podran demanar les subvencions del programa 'Kit Digital'

Està impulsat pel Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital i pretén millorar la digitalització de les empreses

Imatge de dispositius digitals / Foto: pixabay

Societat

Publicat el 25/feb/22 per Víctor Palacios

Els autònoms i pimes de Sant Cugat podran inscriure's al programa 'Kit Digital' que té com a objectiu millorar la digitalització de les empreses. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, es van reunir a Madrid fa unes setmanes amb el director general de l'empresa estatal Red.es, Albert Martínez, que depèn del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Amb aquest programa, que està obert a tot el territori espanyol i té un pressupost de més de tres mil milions d'euros, els autònoms i les pimes podran accedir a subvencions, a través d'una convocatòria oberta i no competitiva. Red.es s'encarrega d'impulsar projectes per fomentar els nous models de negoci i la indústria digital i, des del 2021, gestiona els fons 'Next Generation'.

En aquesta visita a la capital de l'estat espanyol, l'alcaldessa i el primer tinent d'alcaldia també han aprofitat per fer una visita a la seu de l'empresa Huawei. L'objectiu de la multinacional xinesa és continuar ampliant la seva presència al sud d'Europa i està buscant ubicacions a Catalunya. Sant Cugat compleix moltes de les demandes de l'empresa de tecnologia xinesa com la proximitat amb Barcelona o els parcs empresarials amb altres multinacionals.