La Merceria reobre les portes en un nou local a la Plana de l'Hospital i amb nova propietària

La nova responsable encara aquesta etapa amb "il·lusió" i amb l'objectiu d'oferir el mateix servei a Sant Cugat

La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, juntament amb la seva filla, Alba, al nou local de La Merceria / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 12/mai/22 per Paula Pujol

La Merceria de Sant Cugat, un dels comerços emblemàtics de la ciutat, va tancar les portes del local de la plaça de Sant Pere el passat dijous 28 d'abril. El comerç ha estat tancat durant una setmana per traslladar l'establiment al número 5 del carrer de la Plana de l'Hospital, després que els propietaris es jubilessin. La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, agafa el relleu del negoci després de la jubilació de Toni Mateo i Carme López, els quals han estat 21 anys sent els responsables del comerç. La idea és mantenir el mateix producte i, de cara a la temporada vinent, incorporar teixits nous.

La Merceria s'ha traslladat al carrer de la Plana de l'Hospital, després que acabés el contracte de l'antic local i amb l'objectiu d'estar en un carrer més comercial. La nova propietària de La Merceria, Helena Reyllo, ha explicat a Cugat Mèdia que 20 anys enrere ja havia dedicat la seva jornada laboral a una merceria i assegura que "tornar en aquest món emociona molt". Així doncs, la propietària emprèn aquesta nova etapa amb "moltes ganes". A més, considera que és "essencial tenir una merceria a la ciutat".

Helena Reyllo emprèn l'etapa amb la "il·lusió que vingui molta gent" i, tanmateix, de "continuar oferint el mateix servei a Sant Cugat". Reyllo explica que la idea és mantenir el mateix producte i, de cara a setembre, incorporar també teixits com cotons, ja que "a la ciutat cal posar com a mínim un sortit de teixits per poder confeccionar".

A La Merceria també hi treballa la filla de la propietària, que l'ajudarà en aquesta primera etapa i al setembre buscarà una nova treballadora, pel fet que "en aquest negoci mínim cal ser dues persones". Els dies previs a l'obertura "han estat molt difícils" perquè, amb només una setmana, "calia tenir-ho tot ben ordenat", explica Helena Reyllo. És cert que els clients "han fet fàcil la feina dels primers dies, són molt pacients i comprensius", conclou.


DECLARACIONS

Helena Reyllo

Emprenc l'etapa amb moltes ganes, ja que és una feina que ja la feia 23 anys enrere. M'agrada molt aquest món i tornar m'emociona. Amb ganes que la gent vingui molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio