La JNC creu que les JERC haurien d'unir esforços amb ells per aconseguir millors tarifes pels santcugatencs als FGC

Des de la JNC creuen que la proposta de les JERC d'aconseguir descomptes pels joves és complementària a la CiU perquè les estacions de Sant Cugat passin a ser zona 1 de la integració tarifària

Societat

Publicat el 9/mar/05 per Mar Castro

La JNC de Sant Cugat convida a les JERC perquè s'uneixin a la campanya de CiU per aconseguir que Sant Cugat estigui dins la zona 1 dels FGC. Des de la JNC creuen que la proposta de les joventuts republicanes, que demanaven descomptes de fins el 50% per a joves, és independent de la proposta de CiU, però també complementària, i consideren que junts poden aconseguir més coses per a la ciutat.

La JNC de Sant Cugat proposa a les JERC que s'uneixin a la campanya que fa unes setmanes va engegar la secció local de CiU per aconseguir que Sant Cugat entrés en la zona 1 dels FGC.

El President de la JNC, Jordi Esteban, creu que la proposta de les JERC, que demanen descomptes de fins el 50% als ferrocarrils per als joves. és independent de la de CiU, però que també pot ser complementària. És per això, que creu oportú que les joventuts republicanes s'uneixin a la campanya engegada per CiU, en vistes a aconseguir més coses per a la ciutat.

Jordi Esteban

Nosaltres els volem convidar a que s'uneixin a la nostra proposta. Ell reclament majors descomptes per els joves. Creiem que aquestes dues propostes són independents, però alhora complementàries, i amés són necessàries.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, Esteban considera que s'haurien de deixar de banda problemes polítics concrets entre les dues formacions, i col·laborar conjuntament per aconseguir els objectius comuns de millorar la vida dels santcugatencs.