El conseller Cambray visita l'Institut FP per explicar les obres d'adequació previstes

La primera fase del projecte s'iniciarà a l'estiu i està pressupostada en 560.000 euros


Temes relacionats

El restaurant El Rosetó, de la teoria a la pràctica per als alumnes de l'Institut FP Sant Cugat (25/abr/22)

Cures i igualtat, les noves apostes de formació professional a Sant Cugat ( 8/abr/22)

De Leonardo da Vinci a FP Sant Cugat: 40 anys de formació contínua (19/mar/22)


  • Comparteix:

Miquel Urrutia, Mireia Ingla, Josep Gonzàlez-Cambray, Pilar Gorina i Pere Soler a la visita / Foto: Ajuntament

Miquel Urrutia, Mireia Ingla, Josep Gonzàlez-Cambray, Pilar Gorina i Pere Soler a la visita / Foto: Ajuntament

L'Institut FP de Sant Cugat ha rebut la visita del conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i l'alcaldessa, Mireia Ingla, per explicar les obres d'adequació que el Departament durà a terme al centre. El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, i la regidora d'Educació, Pilar Gorina, també han assistit a la visita. La primera fase del projecte, pressupostada en 560.000 euros i prevista per aquest estiu, servirà per arranjar els espais per als cicles formatius de Cuina i gastronomia i Serveis de restauració. Concretament, es farà una actuació a l'antic gimnàs, vestidors i secretaria del centre, per ampliar l'actual cuina gastronòmica i el menjador, amb una zona de bar-cafeteria.

A més, es faran noves obertures en aquest espai per donar llum i permetre la visió cap a l'exterior. També s'instal·larà una zona de neteja industrial per als estris de cuina de gran volum, es faran nous vestidors i es crearà una infermeria. Es renovarà també el sanejament, la fontaneria, l'electricitat, el gas i l'aire condicionat.

Un cop acabada aquesta fase inicial del projecte, es durà a terme la renovació dels espais corresponents al cicle de Cuina i rebosteria, a més d'incloure les zones d'accés a mercaderies, el rebost i les cambres frigorífiques, en una segona fase d'obres.

Un centre en creixement

L'Institut d'FP té actualment 579 alumnes que cursen cicles de grau mitjà i grau superior. De cara al curs vinent, s'incorporarà un grau mitjà de Cures auxiliars, amb 60 places disponibles, i un grau superior de Promoció i igualtat de gènere, amb 30 places disponibles. A més, el grau mitjà de Cuina i gastronomia, que fins ara només tenia un grup, passarà a tenir-ne dos i, finalment, es donarà continuïtat al grau superior de Direcció de cuina amb un segon any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.