Papitu obre un nou restaurant al carrer Major

És el tercer establiment de la cadena, que ja té un restaurant a Coll Favà i un altre a Cerdanyola


  • Comparteix:

El restaurant Papitu ha obert un nou local al número 14 del carrer Major, on anteriorment hi havia El Cafè del Portal. Aquesta cadena d'establiments suma així tres negocis, amb els que ja tenen a Coll Favà i a Cerdanyola. El nou local també ofereix cuina catalana, mediterrània i de mercat, tot i que al carrer Major no disposen de cuina pròpia. Per aquest motiu el negoci compta amb un obrador situat al costat del restaurant de Cerdanyola. El restaurant obre de dimecres a dilluns, de 10 h a 23.30 h, i ofereix esmorzars, dinars i sopars.

Taules restaurant Papitu

Taules restaurant Papitu / Foto: Cedida

L'administrador i xef del Papitu, Marco Shambi, ha explicat a Cugat Mèdia els principals plats que ofereix l'establiment: "Toquem de tot, des d'unes patates braves a un 'chuletón', passant per carpaccios, albergínies fumades, tàrtars de salmó i molt més". Tot i no ser de quilòmetre zero, el xef destaca les col·laboracions amb petits comerços i empreses locals del sector.


Marco Shanti

És una continuació, oferim productes que hi ha al restaurant de Cerdanyola. Fem cuina de cinquena gamma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.