L'AMPA de L'Olivera demana la presència d'un tècnic independent per esbrinar les causes dels despreniments

Els pares i mares es queixen que les administracions es passen la pilota sense resoldre el problema

Societat

Publicat el 11/mar/05 per Mar Castro

L'AMPA del CEIP L'Olivera ha enviat una carta a la Generalitat per demanar que enviïn un pèrit a l'escola per tal d'estudiar les causes del despreniment de tres plaques del fals sostre. El col·lectiu de mares i pares es queixen que les administracions es 'passen la pilota' entre elles i que no solucionen el problema.

Després que fa unes setmanes caiguessin tres plaques del fals sostre del CEIP L'Olivera, l'AMPA de l'escola ha redactat una carta per enviar-la a la Generalitat de Catalunya, per tal que aquesta enviï un pèrit a l'escola perquè aclareixi les causes de despreniment de les plaques.

Així ho ha explicat el president de l'AMPA, Jordi Reverter, que considera que els responsables dels despreniments han de pagar les conseqüències. Reverter creu que els responsables de la construcció del centre no han sabut fer bé la seva feina.

Jordi Reverter

Exigim que es faci un informe tècnic i que els responsables paguin les conseqüències de la seva incompetència. Aquestes persones no estan preparades per construir escoles públiques i millor que es dediquin a una altra cosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, la directora de l’escola, Núria Garcia Turu, ha explicat que la situació del centre ha tornat a la normalitat, tot i que encara no s'ha arribat a una solució definitiva. L'escoltem.

Núria Garcia Turu

Hem recuperat una mica la normalitat perquè hem pogut entrar a l'escola, encara que la solució definitiva no ha arribat. Com a mínim estem a la nostra escola, que ens agrada molt, i ara és qüestió d'anar tirant endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Núria Garcia Turu ha explicat que durant aquest cap de setmana, els operaris de la Generalitat estaran arreglant el fals sostre, però que les obres s'allargaran durant tota la setmana que ve. En aquest sentit, la directora del CEIP l'Olivera ha explicat que els treballs es realitzaran de 6 de tarda a 10 de la nit, és a dir, quan els nens i nenes ja no es trobin dins l'escola.