Consulta els horaris dels autobusos urbans durant el mes d'agost

En general, la freqüència i els horaris serà la dels dissabtes de durant l'any

El servi d'autobusos urbans s'altera a l'estiu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Societat

Publicat el 1/ago/22 per Redacció

Els busos L1, L2c, L3, L4, L5, L7, L8 i L9 seguiran circulant al llarg del mes d'agost, en excepció de l'L5 i l'L7 en diumenges i festius. L'L10, l'L11, el transport a demanda -(Can Barata, FGC Volpelleres i CAP Turó de Can Mates), (Can Cortés i Can Borrull), (Can Trabal i Buscaraons)- i el Park & Ride no circularan a l'agost.


CONSULTA AQUÍ ELS HORARIS DELS BUSOS A L'AGOST

El transport urbà de Sant Cugat redueix el seu servei a l'agost. Des d'aquest dilluns i fins al dimecres 31 d'agost, l'horari de pas per parada coincideix, de forma general, amb els horaris de dissabte de la resta de l'any.

Les excepcions són la L2 que en feiners comença a les 7 h, amb freqüència de pas cada 30 minuts, inici a l'estació i itinerari habitual dels dissabtes; L4 amb inici a les 7.10 h en lloc de les 9.10 h; la L5, que passa l'inici a les 8 h en lloc de les 9 h; la L7; i les primeres expedicions del matí, que s'inicien abans.

Les línies L10 i L11 deixen de circular durant tot el mes, així com el servei de transport públic a demanda (TAD Can Barata; TAD Can Cortés i Can Borrull; i TAD Can Trabal Buscarons).

L'autobús llançadera entre l'aparcament de l'avinguda Roquetes i el centre (Park & Ride) tampoc funciona a l'agost, mes en què les àrees d'estacionament regulat blava i verda i blava són gratuïtes (excepte l'Àrea blava del Mercat Torre Blanca).

A partir del dimecres 1 de setembre es restablirà el servei habitual a totes les línies dels autobusos urbans.

Línies interurbanes

Els autobusos interurbans A4, B7 i B8, de l'1 al 31 d'agost, també modifiquen els seus horaris habituals. La línia A6 no circula.