El Caballu Petit abaixa la persiana a l'avinguda Rius i Taulet després de 68 anys

L'edifici s'enderrocarà per fer habitatges "per una falta d'entesa amb l'herència familiar"


Temes relacionats

El Caballu Petit, el nou bar més antic de Sant Cugat (13/mai/21)


  • Comparteix:

Imatge de l'exterior del Caballu petit a l'avinguda Rius i Taulet / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'exterior del Caballu petit a l'avinguda Rius i Taulet / Foto: Cugat Mèdia

El Caballu Petit, el bar més antic de Sant Cugat, abaixarà la persiana definitivament aquest dissabte després de 68 anys donant servei a la ciutat en el número 19 de l'avinguda Rius i Taulet. El propietari del bar, Gabriel Castañé, ha explicat a Cugat Mèdia que ha de tancar 'perquè no he arribat a un acord amb la meva família, és un tema d'herència que ja portem molts anys lluitant'. Castañé té molt clar que obrirà un altre bar en un altre local 'amb el mateix esperit familiar, i pels voltants del centre'. Aquest dissabte es farà una festa de comiat amb tota la clientela que durarà tot el dia.

L'últim dia del Caballu Petit serà aquest dissabte, segons ha avançat el Tot Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia. El 30 de setembre ha de quedar tot el local net i està previst, segons Castañé, que l'enderrocament de l'edifici sigui a l'octubre per fer blocs de pisos. El negoci va obrir el 1952, però no va ser fins al 1954 que es va convertir en un local de restauració. Tres generacions de la família han dirigit el negoci i sempre amb una clientela molt fidelitzada amb els esmorzars o per anar a veure el futbol a les tardes i els caps de setmana.

Castañé es mostra trist i a la vegada amb molta ràbia perquè ha de tancar "per una falta d'entesa amb l'herència familiar després de molts anys i també de molts intents d'arribar a una solució". El fins ara propietari del negoci defineix el local "com un lloc per reunir a una família de clients que sempre s'han sentit estimats. Ells també tenen molta pena i tristesa".

Sobre el futur, Castañé ha deixat ben clar que el negoci seguirà i "estic pendent de trobar un lloc a prop de l'actual bar, però és complicat pel preu del traspàs i també pel retard a les llicències d'obres".

Gabriel Castañé, propietari del Caballu Petit

Gabriel Castañé, propietari del Caballu Petit / Foto: Cugat Mèdia






Gabriel Castañé

La imatge dels meus pares és la que tinc al cap. Hme fet una família amb la clientela.

Gabriel Castañé

Estic molt trist i fa una mica de ràbia tancar després de tants anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.