L'Ateneu engega una campanya de sensibilització contra el malbaratament alimentari

'No ho llencis' és el nom de la inicativa, que proposa diferents activitats gratuïtes

Un detall dels cartells de la iniciativa / Foto: Ateneu Santcugatenc

Societat

Publicat el 5/oct/22 per Redacció

L'Ateneu posa en marxa 'No ho llencis!', una campanya que té com a finalitat ajudar els santcugatencs a ser conscients del menjar que es llença. Per fer-ho, el projecte recull una sèrie d'activitats gratuïtes per a tots els públics que començaran aquest dijous. Així, els interessats podran participar en tallers de cuina i de sensibilització. També s'ha programat l'espectacle infantil 'Massa tip', dissabte 15 d'octubre a les 11.30 h al pati de l'Ateneu.

Cuinades de temporada i aprofitament:

Els dissabtes d'11.30 a 13 h, emmarcat dins dels Mercats de Pagès de la plaça de Sant Pere:
  • 8 d'octubre amb la cuinera Rosa Montoriol
  • 29 d'octubre amb la cuinera Laura Torres
  • 12 de novembre amb la cuinera Rosa Montoriol
  • 26 de novembre amb la cuinera Anna de Pablo
  • 10 de desembre amb la cuinera Rosa Montoriol

  • Tallers de sensibilització:

    Els dijous a les 18 h al pati de l'Ateneu:
  • 6 d'octubre 'Taller d'aprofitament dels productes del camp' amb La Rural de Collserola
  • 13 d'octubre 'Taller familiar de sensibilització i tastet de mel' amb Melvida