L'Incasòl desdoblarà la sortida de la B-30 per esquivar els embussos a la rotonda del Leroy Merlin

La Generalitat acabarà a l'abril les obres d'urbanització de l'ampliació del polígon Can Sant Joan cap al sud


  • Comparteix:

Estat de les obres d'urbanització de la 2a fase del sector Polígon Can Sant Joan de l'Incasòl / Foto: Incasòl

Estat de les obres d'urbanització de la 2a fase del sector Polígon Can Sant Joan de l'Incasòl / Foto: Incasòl

La rotonda del Leroy Merlin sovint és un punt amb molts embussos de trànsit perquè hi coincideixen els cotxes que surten de la B-30 per entrar a Rubí, amb els que volen anar en aquest conegut supermercat de la construcció i els que van a les empreses del polígon Can Sant Joan. Per aquest motiu, l'Incasòl, propietària dels terrenys, desdoblarà el ramal de sortida de la B-30 per segregar els cotxes que vagin al Leroy Merlin amb els que vulguin entrar a Rubí o a Can Sant Joan. Aquesta actuació forma part de les obres que s'estan fent actualment per urbanitzar la zona sud-est del polígon Can Sant Joan, i que està previst que s'acabin l'abril de 2023.

Aquestes obres van començar el mes de gener d'aquest any i actualment s'han executat el 40% de les intervencions previstes, que tenen un cost de 3,4 milions d'euros. El desdoblament de la sortida 3 de la B-30 començarà "en breu", segons el comunicat de l'Incasòl, i haurà d'estar acabat cap a l'abril també. Es tractarà d'un carril separat que permetrà entrar a Rubí i al polígon Can Sant Joan sense haver d'entrar a la rotonda on sempre es produeixen molts embussos.

En color verd, la zona que s'està urbanitzant en aquests moments

En color verd, la zona que s'està urbanitzant en aquests moments / Foto: Incasòl

La zona que s'està urbanitzant actualment és la part que hi ha al voltant del Leroy Merlin per deixar la zona preparada perquè s'hi puguin instal·lar empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.