Segon robatori amb força a la ZEM de la Guinardera

S'han endut el material per substituir el cablejat robat el setembre passat


Temes relacionats

La Guinardera tindrà llum de nou d'aquí a dues o tres setmanes, però la instal·lació del nou tartan depèn de la meteorologia (15/set/22)

Els camps de rugbi de la Guinardera, sense llum pel robatori dels transformadors (13/set/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZEM de la Guinardera / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu de la ZEM de la Guinardera / Foto: Cedida

La Zona Esportiva Municipal de la Guinardera ha patit un segon robatori amb força. Els lladres s'han endut, precisament, el material que havia de substituir el cablejat elèctric robat el setembre passat. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a Cugat Mèdia, ja s'ha presentat denúncia per aquests fets. De moment, aquest segon robatori afecta només al camp amb les pistes d'atletisme, que en aquests moments no acullen entrenaments perquè s'està renovant el tartan.

A l'altre camp ja s'havia fet la substitució del material robat el setembre passat i no ha quedat afectat per aquest segon robatori. Aquest espai és on actualment entrena el Club Rugby Sant Cugat arran de les obres a les pistes d'atletisme. La resta de clubs que també fan servir les instal·lacions de la Guinardera estan reubicats mentre duren les obres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.