'El rosa és molt més que un color' a Sant Cugat

La caminada contra el càncer de mama ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de Lluís Millet i ha finalitzat al mateix punt de sortida

Inici de la 3a caminada del dia mundial càncer de mama / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 22/oct/22 per Marc Morales

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte la tercera edició de la caminada pel dia Mundial contra el Càncer de Mama. Els carrers de Sant Cugat s'han tenyit de color rosa durant més d'una hora en un recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Lluís Millet. A l'acte han participat l'alcaldessa, Mireia Ingla, la regidora de Ciutadania, Salut i Via Pública, Gemma Aristoy, l'alcaldable de Junts, Josep Maria Vallès, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, i el portaveu de Cs, Aldo Ciprian.

A l'edició d'enguany només hi ha hagut una única norma i ha sigut vestir amb roba de color rosa. Tots els participants han portat alguna de peça de roba d'aquest color per donar suport al lema d'aquest any: 'El rosa és molt més que un color'.

La regidora de ciutadania, salut i via pública, Gemma Aristoy, ha expressat la seva satisfacció de la jornada "la caminada ha donat un molt bon resultat, el que preteníem era omplir els carrers de Sant Cugat de color rosa i ha estat així". També ha destacat les ganes de fer aquesta caminada sense mesures sanitàries a causa de la pandèmia "és imprescindible fer aquests actes després de la Covid-19, amb una jornada plena de participants, totes molt contentes, de poder sortir al carrer i retrobar-nos amb persones conegudes i que han patit, per desgràcia, aquest càncer de mama".

El recorregut ha acabat a la mateixa plaça Lluís Millet, on a més hi ha hagut una paradeta on venien productes solidaris per recaptar fons destinats exclusivament a la investigació i als tractaments psicològics d'aquesta malaltia.



DECLARACIONS

Gemma Aristoy

És imprescindible fer aquests actes després de la Covid-19, amb una jornada plena de participants, totes molt contentes, de poder sortir al carrer i retrobar-nos amb persones conegudes i que han patit, per desgràcia, aquest càncer de mama.

Your browser doesn’t support HTML5 audio