Assemblea extraordinària dels Gausacs per desencallar les obres del nou local social

Una de les solucions implica demanar una ampliació de crèdit a Coop57

Un castell dels Gausacs, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 25/oct/22 per Maria Bragós

Els Castellers de Sant Cugat han convocat una assemblea general extraordinària el diumenge 6 de novembre a les 18 h per poder tirar endavant les obres del nou local social de la colla. Els treballs estan aturats des de fa mesos per falta de finançament. A banda, els Gausacs expliquen que s'han trobat amb diferents traves administratives i amb la pujada dels preus de les matèries primeres.

El problema principal, segons va avançar el Cugatenc, és el retard en el pagament de la subvenció anual -30.000 euros- per part de l'Ajuntament.

Una de les solucions que té l'entitat és una ampliació del crèdit sol·licitat a la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris Coop57. D'aquesta manera, podrien acabar les obres, obrir el local i començar l'explotació del bar-restaurant ubicat a la planta baixa del nou local. Aquesta opció, però, s'ha d'aprovar mitjançant l'assemblea de la colla, que tindrà lloc al nou local social, al carrer Sant Bonaventura, 17.

Els camises verdes esperen tenir una solució com més aviat millor. "A banda que tenim molt d'interès a poder oferir al poble un lloc on tenir un centre social on es pugui trobar tota la gent i sigui un punt de trobada pels castellers, cada dia que passa se'ns acumulen les despeses", ha detallat Cugat Mèdia el president de la colla, Enric Aguadé. "Perquè una cosa que pot provocar rendiments, si no l'obrim, estem provocant que generi més despeses de les que teníem previstes", ha apuntat.


DECLARACIONS

Enric Aguadé

A banda que tenim molt d'interès a poder oferir al poble un lloc on tenir un centre social on es pugui trobar tota la gent i sigui un punt de trobada pels castellers, cada dia que passa se'ns acumulen les despeses. Perquè una cosa que pot provocar rendiments, si no l'obrim, estem provocant que generi més despeses de les que teníem previstes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio