Obertes les inscripcions per optar a 60 pisos de lloguer públic a Can Mates

Els interessats es poden inscriure fins al 30 de novembre i el sorteig es farà el 21 de desembre

Imatge del projecte dels pisos de Jeroni Pujades / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 27/oct/22 per Redacció

Ja estan obertes les inscripcions per optar als 60 pisos d'Habitatge Protegit Oficial (HPO) de lloguer general de la promoció del carrer de Jeroni Pujades, al barri de Can Mates. Per poder optar a l'adjudicació d'aquests habitatges de Promusa, cal inscriure's al Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial. El sorteig per fixar l'ordre d'adjudicació dels habitatges es farà el 21 de desembre, davant de notari.


INSCRIU-TE AL REGISTRE DE SOL·LICITANTS D'HPO AQUÍ

Estar inscrit en aquest registre també serveix per optar a l'adjudicació dels pisos d'HPO de lloguer per a gent jove que van quedant lliures.

Els habitatges de Jeroni Pujades s'han construït amb una estructura de fusta, dotant-los de la màxima qualificació energètica (A). És un sistema que, de moment, s'ha utilitzat en pocs edificis a l'Estat espanyol i que s'ha d'anar implantant en els propers anys. El mètode de construcció també és més sostenible i eficient i produeix menys residus.

La promoció és de dos edificis que compten amb plaques fotovoltaiques per generar electricitat, sistema de reciclatge d'aigües grises i altres elements de bioclimatisme, a més de màquines aerotèrmiques per a la calefacció i l'aigua calenta.

Els 60 habitatges són de dues i tres habitacions i tenen entre 60 i 70 metres quadrats.