Els Castellers de Sant Cugat donen el vistiplau a l'ampliació de crèdit per desencallar la seu social

Les obres havien de començar fa un any, però diversos obstacles les han endarrerit

Imatge de l'assemblea / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 7/nov/22 per Anna González

L'assemblea dels Castellers de Sant Cugat ha aprovat per majoria una ampliació de crèdit per poder tirar endavant les obres de la nova seu social de l'entitat. L'adequació del local, ubicat al carrer de Sant Bonaventura número 17, està gairebé aturada i ha patit diversos imprevistos, com problemes en l'atorgament de la llicència d'obra, l'encariment dels treballs i els materials i el retard en el cobrament de la subvenció a l'entitat. Ara, els Gausacs han aprovat ampliar en 20.000 euros més el crèdit que ha de permetre reprendre la reforma.

Com ha explicat a Cugat Mèdia el president de l'entitat, Enric Aguadé, inicialment, els Castellers de Sant Cugat comptaven amb un crèdit de 60.000 euros concedit per la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris Coop57. Amb els diversos retards i l'encariment sobretot dels materials, aquesta dotació s'ha quedat curta i l'entitat ha decidit ampliar-la amb 20.000 euros més.

La mesura ha estat avalada en una assemblea extraordinària per 33 vots a favor, set en contra i nou abstencions. Així, l'ampliació, juntament amb la subvenció que han de rebre de l'Ajuntament, permetrà desencallar les obres i completar-les.


DECLARACIONS

Enric Aguadé

Era per augmentar en 20.000 euros el crèdit per fer front a la demora acumulada, d'uns 11 o 12 mesos. Això ha provocat un increment de costos. Ens ha fet anar massa justos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio