Afectacions en la mobilitat per la Mitja Marató de Sant Cugat

El trànsit es tallarà aquest diumenge entre les 8 h i les 13.30 h als carrers del recorregut

Imatge d'arxiu de la Mitja Marató de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Societat

Publicat el 18/nov/22 per Redacció

La celebració de la 36a Mitja Marató de Sant Cugat comporta afectacions aquest diumenge en la mobilitat al nucli urbà, entre les 6 h i les 14 h aproximadament. Així, els carrers per on transcorrerà la cursa estaran tallats entre les 8 h i les 13.30 h. Per tant, també quedaran afectades les línies d'autobús que circulen per centre.



El servei de bus urbà adaptarà les rutes establint una parada central al carrer Manel Farrés amb Rovellat (quedarà prohibit aparcar al carrer Manel Farrés entre els carrers Rovellat i de Mercè Rodoreda, de 6 a 14 h), on faran parada les línies L1, L2, L3 i L8 i on es podrà fer transbordament.

L'L9 farà el seu recorregut habitual fins a la zona del CAP Sant Cugat, on donarà la volta i tornarà cap a Volpelleres.

Les línies L4 i TAD Can Barata no veuran alterat el seu recorregut habitual. No es veuran afectades tampoc les línies L5 i L7, TAD 10, TAD Les Planes, L11 i Llançadora Park & Ride ja que no circulen en diumenge.

Cursa Kids

La cursa infantil, que se celebra aquest dissabte a la Rambla del Celler, també comporta restriccions en el trànsit. D'11 h a 14 h, es tallarà la Rambla del Celler entre els carrers de Cèsar Martinell i Francesc Moragas. Les línies de bus també es veuran afectades mentre duri la prova.