Proposen una multa de 6.000 euros pel treballador de Correus de Sant Cugat acusat d'agredir dos periodistes esportius

La Comissió contra la Violència prohibirà l'accés als recintes esportius als dos acusats durant un màxim de 5 mesos

Societat

Publicat el 24/mar/05 per Miquel Herrada

La Comissió Nacional contra la Violència ha proposat una multa de 6.000 euros i la prohibició d'accés als recintes esportius per un període màxim de 5 mesos a un home de 39 anys, treballador de Correus a Sant Cugat, per ser un dels presumptes autors de l'agressió a dos periodistes del diari esportiu 'Blanc i Blau'. Fernando S.M.T., amb antecedents penals per desordres públics i lesions, va ser detingut el passat 8 de març i dos dies després va passar a disposició judicial acusat de participar en la pallissa.

Els incidents van succeir el passat 6 de març, després d'un partit de futbol disputat a Montjuïc entre l'Espanyol i el Llevant. La policia va detenir, 48 hores després, dos membres de les Brigadas Blanquiazules, un d'ells treballador de Correus a Sant Cugat, com a presumptes autors de l'agressió a dos periodistes esportius del diari 'Blanc i Blau'. Segons la policia, els dos 'ultres' van interceptar les seves víctimes a l'aparcament de l'estadi reservat per a la premsa i els van colpejar.

De la seva banda, el Consell d'Administració del RCD Espanyol va anunciar que es personarà com a acusació particular al judici i que expulsarà els presumptes agressors si es confirma que són socis del conjunt blanc-i-blau.