Arrenca l'enderrocament de l'edifici de Mobles Carré

L'actuació permetrà construir un bloc d'habitatges i crear un nou espai públic

Imatge de les obres / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 2/gen/23 per Anna González

Les obres per enderrocar l'edifici de Mobles Carré, situat al carrer de Francesc Moragas, han donat el tret de sortida. Aquest espai donarà pas a un edifici d'habitatges privat, un espai comercial i un nou espai públic que connectarà, a través d'una escala, el carrer de Francesc Moragas amb la part baixa de la rambla de Can Mora.

L'actuació afectarà també l'edifici alt adjacent; on s'enderrocaran l'àtic i el sobreàtic, i es rehabilitarà la façana i la planta baixa per a ús comercial; per configurar una imatge unitària dels dos edificis.

A l'espai on fins ara s'ubicava Mobles Carré es construiran 12 habitatges, 36 places d'aparcament soterrat i 13 trasters. També una nova superfície comercial a dues alçades, que absorbirà el desnivell del terreny i s'obrirà tant al nou espai públic com a la rambla de Can Mora.

La llicència d'obres per a la nova construcció i reforma d'aquests dos edificis es va atorgar al juny, però la seva execució s'ha hagut d'endarrerir per la troballa d'un niu de falciots.



Així quedarà l'espai després de la construcció del nou edifici / Foto: Ajuntament