Detingut a Barcelona el presumpte autor d'un robatori violent a Sant Cugat

L'arrestat va cometre una estrebada, va lesionar un home que va intentar retenir-lo i va agredir els agents que el van detenir

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Societat

Publicat el 11/gen/23 per Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir un jove de 19 anys el 29 de desembre al districte de Sarrià-Sant Gervasi, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, lesions i atemptat contra els agents de l'autoritat. L'home es el presumpte responsable d'un robatori que va tenir lloc el 12 de desembre, quan va treure-li una bossa a una dona a Sant Cugat, després de fer-la caure a terra, i va empentar un home que s'havia posat al mig per intentar evitar que marxés i va quedar lesionat. A banda, també se li atribueix el delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, ja que en el moment de detenir-lo es va resistir activament i va agredir els agents.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí es va fer càrrec de les gestions per tal d'identificar i detenir el presumpte autor dels fets. Gràcies a la col·laboració amb la Policia Local de Sant Cugat, els investigadors han pogut identificar-lo.

L'endemà de la detenció, després de declarar en seu judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona, va quedar en llibertat amb càrrecs.