La nova rotonda de la carretera de Vallvidrera, a punt d'entrar en funcionament

L'execució de la rotonda forma part de la primera fase de les obres per unir la Floresta i Valldoreix a través d'un carril bici i per a vianants

Les obres a la carretera de Vallvidrera / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Societat

Publicat el 24/feb/23 per Pau Vázquez

La nova rotonda de la carretera de Vallvidrera entrarà en funcionament la setmana que ve. El consistori preveu que dilluns o dimarts ja es finalitzi l'asfaltat de la rotonda i es pugui reobrir el trànsit al camí antic de Terrassa. L'execució d'aquesta rotonda forma part de la primera fase de les obres per unir la Floresta i Valldoreix a través d'un itinerari de bicis i vianants. Ara, els treballs continuaran per la carretera de Vallvidrera amb l'execució del tram interurbà. Les obres es completaran, en una segona fase, amb l'execució del tram urbà.

Tot plegat permetrà dotar la via d'un carril propi per a vianants i bicicleta de 3,5 metres d'amplada i 1,12 quilòmetres de longitud al marge dret de la carretera. També millorar la seguretat amb la implantació de la rotonda i reordenar la cruïlla amb els carrers de Ca n'Enric, la Pau i el passeig del Sol; així com millorar la rasant en el punt de canvi de titularitat de la carretera i l'enllumenat.