L'AV de La Floresta creu que la proposta de la Fundació sobre Can Busquets és un bon punt de partida

L'entitat espera que la Generalitat acceleri el projecte per declarar Collserola Parc Natural

Societat

Publicat el 6/abr/05 per Mar Castro

L'Associació de Veïns de La Floresta considera que la proposta de la Fundació Sant Cugat, que plantejava modificar el PGM de La Floresta sense urbanitzar Can Busquets i augmentant l'edificabilitat al centre del districte, és un bon punt de partida i un projecte que s'ha de tenir en compte. L'entitat veïnal espera, a més, que la Generalitat acceleri el projecte per declarar Collserola com a Parc Natural.

L'Associació de Veïns de La Floresta considera que la proposta de la Fundació Sant Cugat és un bon punt de partida per retrobar el diàleg entre veïns i administració pel que fa a la modificació del PGM en aquest districte. Des de l'ens veïnal creuen que la proposta de no urbanitzar Can Busquets i fer-ho, en canvi, al centre del districte, és millorable i discutible, però opinen que pot ser un bon element de discussió, ja que es tracta, diuen, d'una proposta seriosa i coherent.

Així ho ha expressat Oriol Ribera, membre de l'Associació de Veïns de la Floresta.

Oriol Ribera

La Fundació Sant Cugat amb molt bon criteri van fer una proposta que han posat sobre la taula i nosaltres en prinicipi ens sembla coherent i seriosa. S'ha de discturi, però sembla que preserva íntegrament Can Busquets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ribera ha afegit que els veïns esperen ara que la Generalitat acceleri el projecte de declarar Collserola Parc Natural. D'aquesta manera, esperen que un cop la serra es protegeixi totalment s'aturi qualsevol projecte urbanístic a Can Busquets.

Oriol Ribera

Com a veïns de La Floresta i com a persones que estem directament implicats amb l'entorn del parc, veiem que la proposta de la Generalitat de delcarar-ho Parc Natural és bona però volem que s'acceleri i que incloguin Can Busquets.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els veïns consideren que la Floresta es mereix un desenvolupament sostenible, que la doti d'una estructura urbana coherent i amb una relació pacífica amb el seu entorn natural. És per això que aquesta entitat veïnal veu amb bons ulls la proposta de la Fundació Sant Cugat, perquè consideren que sempre és bo tenir noves propostes que serveixin, si més no, de punt de partida.