Cugat Mèdia organitza una 'Festassa' musical per Festa Major com a cloenda del 40è aniversari

El concert tindrà lloc divendres 30 de juny a partir de les 22 h a la plaça de Barcelona


Temes relacionats

Aquest és el programa de la Festa Major de Sant Cugat 2023 (12/jun/23)


  • Comparteix:

Cartell de la 'Festassa' de Cugat Mèdia

Cartell de la 'Festassa' de Cugat Mèdia

Cugat Mèdia organitza una nit de festa per posar el punt final a 12 mesos d'actes del 40è aniversari del mitjà. La 'Festassa' està inclosa en la programació de la Festa Major i tindrà lloc divendres 30 de juny a la plaça de Barcelona.

A les 22 h pujaran a l'escenari Sybarites, interpretant temes coneguts versionats amb música jamaicana. A les 23.45 h agafarà el relleu Night Fever Cugat Mèdia, un grup creat especialment per a l'ocasió, amb músics locals que havien coincidit a The Risas com Martí González, Pol Cortés, Tacho o en Rai Benet i en Klaus Stroink, actuals components d'Stay Homas. Aquesta formació exclusiva interpretarà un repertori especial a ritme de disco-funk amb la col·laboració d'artistes convidats com Izah, Pulmon Beatbox, Alba Cayuela, Gospel Beat, Admire, Marina BBFace i Joan-Pau Chaves.

El showman Ivan Medina serà el conductor de la nit, presentant els artistes i punxant temes musicals entre els concerts. A partir de la 1 h la festa continuarà amb el seu Ràdio Show de peticions musicals per cantar i ballar la BSO de la nostra vida.

Entre totes les persones que participin fent una petició musical es regalarà una entrada doble amb una nit d'hotel per a dues persones a Port Aventura World i un descompte de 150 euros per a Viatges El Corte Inglés. Les peticions ja es poden fer enviant una nota de veu per WhatsApp al 683 27 36 59 amb la cançó escollida, el motiu i una dedicatòria, o la mateixa nit de la 'Festassa' a la carpa que instal·larà Cugat Mèdia al costat de l'escenari a partir de la 1 h.

La 'Festassa' del 30 de juny serà el fi de festa dels 40 anys d'història del mitjà públic de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.