L'alcalde es reuneix amb la Unió per afrontar la recta final de les obres del teatre

L'alcalde i la junta directiva de l'entitat s'han trobat per avaluar la finalització del projecte de remodelació per poder reobrir l'equipament


  • Comparteix:

La delegació de la Unió amb l'alcalde, Josep Maria Vallès / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La delegació de la Unió amb l'alcalde, Josep Maria Vallès / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcalde, Josep Maria Vallès, s'ha reunit amb la junta directiva de la Unió Santcugatenca per afrontar la recta final dels treballs de remodelació del teatre i la Sala Clavé per poder reobrir l'equipament. Durant la trobada, que ha tingut lloc aquest dimecres, s'ha tractat també la resolució del consorci una vegada finalitzi el projecte i la viabilitat de l'espai de restauració. En aquest sentit, Vallès s'ha compromès a mantenir un diàleg 'obert i periòdic' amb l'entitat per avaluar l'evolució de la finalització del projecte.

Les obres d'enginyeria del teatre i la Sala Clavé van començar amb retard a finals d'abril perquè l'empresa adjudicatària, Imesdé, va tenir problemes de subministrament de materials. Si es compleixen els terminis anunciats, el teatre estarà acabat a finals d'any. Les obres es van adjudicar a finals de l'any passat per 2,66 milions d'euros, tot i que el projecte inicial tenia un cost inferior.

El Teatre la Unió va tancar portes el 2015 per encarar la rehabilitació de l'edifici, que va tornar a reobrir el 2019 ja remodelat i va tornar a acollir entitats el 2020. Quedava pendent l'adequació escenotècnica del teatre, que va començar el maig. En concret, el projecte preveu les tarimes, les instal·lacions de la caixa escènica, la il·luminació, els sistemes i elements vinculats a l'acústica, la graderia, les butaques del públic, les instal·lacions dels camerinos i els elements sonoreductors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.