Així viu Valldoreix el dissabte de Festa Major

La Missa Major amb motiu de Sant Cebrià i les activitats de les entitats han marcat l'agenda


Temes relacionats

L'activista Antonio Zamora insta a preservar l'essència de vila durant el pregó de Festa Major de Valldoreix (15/set/23)


  • Comparteix:

L'arrossa marinera ha omplert la panxa dels valldoreixencs / Foto: Cugat Mèdia

L'arrossa marinera ha omplert la panxa dels valldoreixencs / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major de Valldoreix ha viscut aquest dissabte una jornada marcada per l'empenta del teixit associatiu de la vila. La trobada d'entitats a l'entorn de l'estació, l'arrossada marinera i les activitats esportives organitzades pel Club Esportiu Valldoreix han omplert de vida el territori. Al punt del migdia, la parròquia de Sant Cebrià ha acollit la tradicional Missa Major per commemorar la festivitat.

La festa segueix a la nit, amb els concerts de Mariona Escoda i Buhos, i aquest diumenge, amb propostes com el concurs de paelles o la trobada castellera.

La jornada de dissabte ha començat amb les activitats esportives al Casalet, a càrrec del Club Esportiu Valldoreix.


La Missa Major s'ha celebrat amb motiu de Sant Cebrià, patró de Valldoreix, festivitat la qual ha tingut lloc aquest dissabte, 16 de setembre. A la trobada hi han assistit autoritats de la vila, com el president de l'EMD, Juanjo Cortés, i vocals de la junta de veïns, així com regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat.


Les entitats de la vila han fet la ja habitual trobada de Festa Major a la plaça de l'estació, on també s'ha organitzat una arrossada marinera.



L'EMD ha lliurat aquest dissabte els premis del Concurs de Cartells de la festa grossa d'enguany. S'han premiat Teresa Blasco en la categoria d'adults, Maria Ripol en la de joves i Bintia Barbero en la infantil. S'han endut, respectivament, 500, 300 i 100 euros que podran gastar en material de belles arts.


A la tarda, pels carrers de la vila han passat els Gegants de Valldoreix i els Gegantons del Ferran Clua, acompanyats de les colles de Sant Cugat, Sant Llorenç Savall, Esparraguera, Ca n'Oriol i de la Catalònia Fundació Creactiva.


Al vespre, l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix ha ofert una sardinada popular al pati del Casalet. Desenes de persones han gaudit de la teca en germanor.


La Festa Major encara té corda

La gresca continua aquest diumenge, amb activitats destacades com l'actuació dels Castellers de Sant Cugat a l'aparcament del CAP Valldoreix. La trobada és a la 12 h i tindrà també la participació dels Xics de Granollers i dels Minyons de Terrassa. A la mateixa hora, l'espai Garden acull el concurs de paelles. I per posar el punt final a la jornada i la festa grossa, la Nau de Cultura acull l'obra de teatre 'Terra d'Oreig'.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt be no fer esment de la sardinada ecològica i popular organitzada per l'Associació de Veïns i Veïnes Prigressistes de Valldoreix aquesta tarda a la plaça del Casalet. Obviament el molt bé és irònic.

Pablo Alonso. Enviat el 16/set/23


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.