La secció local del PP condemna el tracte que va rebre Noves Generacions a Rubí

Societat

Publicat el 26/jun/02 per Sílvia

La presidenta local del Partit Popular, Berta Rodríguez, ha condemnat el tractament que van rebre a Rubí els joves de les Noves Generacions de la comarca per part de la Coordinadora Antifeixista d'aquesta localitat. En el decurs d'una sessió de treball celebrada dissabte, els membres de la Coordinadora van escridassar als joves populars titllant-los de feixistes i terroristes.

Els militants de Noves Generacions del PP a nivell comarcal van triar l'Ateneu Municipal de Rubí per fer una sessió de treball conjunta. A la seva arribada, una vintena de joves de la Coordinadora Antifeixista de la ciutat els van barrar els pas, provocant la immediata arribada de les forces de seguretat.

Efectius de la Policia Nacional van escortar els joves populars fins a la sala on havien de fer la reunió. En el decurs de la mateixa, els joves de la Coordinadora van concentrar-se al passadís llençant insults i crits de "feixistes" i "terroristes".

Després de restar tancats durant unes hores, els populars van abandonar les instal·lacions en companyia de la Policia Nacional i els membres de la Coordinadora, que els van increpar de nou.
A tall d'aquests fets, la tinent d'alcalde Berta Rodríguez ha volgut expressar la seva denúncia:

Berta Rodríguez

Sembla mentida que després de 25 anys de les primeres eleccions democràtiques, encara hi hagi gent que no entèn que la democràcia es veu a les urnes


En la seva concentració, Membres de la Coordinadora Feixista de Rubí van deixar clar que la seva protesta era pacífica.