Alerta per la presència sospitosa d'un home al voltant de l'escola Turó de Can Mates

Mossos d'Esquadra farà presència a les entrades i sortides del centre després que un home interpel·lés des d'un cotxe a una alumna


  • Comparteix:

Imatge dels voltants de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Google Maps

Imatge dels voltants de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Google Maps

L'Escola Turó de Can Mates ha informat a les famílies dels alumnes que divendres 15 de març al matí un home desconegut va 'interpel·lar' una nena abans d'entrar a l'escola, des d'un cotxe Ford Mondeo gris. El centre va informar els Mossos d'Esquadra dels fets i el cos policial ha explicat a Cugat Mèdia que, davant aquesta situació, faran presència per les rodalies de l'escola a les hores d'entrada i sortida. En el correu enviat per l'equip directiu, al qual ha tingut accés Cugat Mèdia, el centre parla d'un 'fet molt desagradable' i demanen a les famílies que recordin als alumnes que van sols a l'escola, no facin cas a desconeguts i que siguin coneixedors d'aquesta situació per si es repetís.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.