El Pla Jove de Sant Cugat fa un pas endavant amb el segon Fòrum Jove

Societat

Publicat el 21/mai/05 per Elena Cortes / Jll Garcia

L'Ateneu ha acollit aquest dissabte el segon Fòrum Jove de Sant Cugat, que ha servit per plantejar les diferents propostes elaborades fins ara pels grups de treball. L'objectiu ara acabar de redactar el projecte i poder-lo presentar a finals d'estiu, coincidint amb l'inici del proper curs.

Si el primer fòrum de joves va servir per fixar la línia de treball, en aquesta segona edició s'han posat sobre la taula les diferents propostes elaborades pels quatre grups en els que s'han dividit els joves: salut, esports i educació; cultura, oci i equipaments; cohesió social, participació i comunicació; i treball i habitatge.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha assegurat que els projectes proposats no difereixen massa de la política seguida des de la seva àrea durant el que portem de mandat.

Toni Ramon

S'han proposat uns projectes i unes línies que es poden encavir molt bé amb l'àrea de joventut i molt probablement moltes es podran tirar endavant

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un cop consensuades les propostes presentades per les diferents àrees de treball, els joves debatran amb els regidors responsables de cada matèria de quina manera es poden tirar endavant aquests projectes. Aquesta feina, a més, ja ha anat precedida del treball conjunt amb els tècnics municipals que han valorat amb els joves la viabilitat de les propostes. Així ho ha explicat Toni Ramon.

Toni Ramon

Es farà una reunió amb els responsables polítics perquè els joves puguin discutir amb els regidors del seus àmbits les propostes, que prèviament s'havien treballat amb els tècnics

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, i per tal que els joves de Valldoreix també hi pugui dir la seva, està previst fer un fòrum allà per recollir les diferents propostes. Des de l'àrea de Polítiques Socials s'espera que a finals de l'estiu o a l'inici del curs vinent es pugui entregar el pla redactat final a tots aquells que hi han participat.